Møt Mediq

Møt Mediq

Vær med å utgjøre en forskjell

Ønsker du å være med å forme fremtidens helsevesen? I Mediq vil du få muligheten til å være med på en reise hvor målet og visjonen er økt livskvalitet og bedre helseomsorg. Det er en reise hvor du kan være med å gi mennesker større frihet til å leve livet, uavhengig av deres helseutfordringer gjennom de tjenestene og løsningene vi leverer.

Vi bidrar til å skape bedre helsetjenester

Mediq er en ledende aktør innen helsetjenester med sterk tilstedeværelse i Norden og Europa. Vi er over 2400 medarbeidere som hver dag jobber engasjert og målrettet for å oppnå vår visjon om å sikre bedre helsetjenester og omsorg til alle som trenger det gjennom de løsningene og tjenestene vi leverer. 
Vi bidrar til å skape bedre helsetjenester
For å hjelpe mennesker med alvorlige og kroniske sykdommer, utvikler vi kontinuerlig nye og mer innovative måter for rådgivning og veiledning via digitale løsninger og tjenester. Vi leverer produkter, tjenester, kompetanse og infrastruktur som gjør jobben for helsepersonell enklere, slik at de kan gjøre det de gjør best; gi omsorg og pleie til de som trenger det. Derfor er det avgjørende at vi i Mediq har kompetente og engasjerte medarbeidere. Ser du deg selv som en del av teamet, ønsker vi gjerne å høre fra deg.