Vår policy for informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler når vi tilbyr våre tjenester. Informasjonskapsler er små, enkle tekstfiler som datamaskinen din mottar når du besøker en av våre nettsider. Informasjonskapsler brukes på nesten alle nettsteder, inkludert våre.

Informasjonskapsler gjør surfing enklere

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du ikke gjentatte ganger mottar eller må angi den samme informasjonen når du besøker siden vår. Vi gjør det enklere for deg å surfe på nettsiden vår. I tillegg kan vi huske innholdet i handlekurven for deg. Takket være informasjonskapsler kan vi også se hvordan nettsiden brukes og hvor vi kan forbedre den.

Informasjonskapsler er trygge

Bruken av informasjonskapsler er trygg. Ingen personlig informasjon, for eksempel et telefonnummer eller en e-postadresse, kan hentes fra informasjonskapsler. Som et resultat kan ikke informasjonskapsler brukes til e-post- og telemarketingkampanjer.

Blokker informasjonskapsler

Det er selvfølgelig også mulig å blokkere informasjonskapsler eller ikke gi tillatelse. De fleste nettlesere kan stilles inn på en slik måte at informasjonskapsler ikke aksepteres. Hvordan du gjør dette avhenger av nettleseren du bruker.

Vennligst merk: Hvis du deaktiverer informasjonskapsler via nettleseren din eller blokkerer dem på annen måte, kan det hende at enkelte tjenester eller elementer på nettstedet ikke fungerer eller ikke fungerer optimalt.

Tillatelse

Du kan endre eller trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Se nederst på siden for dette.